Mad
Redaktører: Guardiola, Wennerberg
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Ya bish
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- Lopezzz
- Indlæg: 15200
- Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
- Geografisk sted: Babylon
- Har takket: 1716 gange
- Blevet takket: 1135 gange
- Kontakt:
-
- Indlæg: 17814
- Tilmeldt: fre sep 23, 2005 2:12 pm
- Geografisk sted: Fyn/Odense
- Har takket: 367 gange
- Blevet takket: 806 gange
Re: Sv: Mad
Product Description
Semen is not only nutritious, but it also has a wonderful texture and amazing cooking properties. Like fine wine and cheeses, the taste of semen is complex and dynamic. Semen is inexpensive to produce and is commonly available in many, if not most, homes and restaurants. Despite all of these positive qualities, semen remains neglected as a food. This book hopes to change that. Once you overcome any initial hesitation, you will be surprised to learn how wonderful semen is in the kitchen. Semen is an exciting ingredient that can give every dish you make an interesting twist. If you are a passionate cook and are not afraid to experiment with new ingredients - you will love this cookbook!
En anderledes kogebog, http://www.amazon.com/gp/aw/d/148122704 ... mdp_mobile
Allez...
Re: Mad
I skal prøve en ret, som er mega lækker her om sommeren!
I skal bruge:
Lidt olie
2 fed hvidløg
1 bøtte krebsehaler
1 glas grøn pesto (bruger normalt en bøtte fra Løgismose, som står på køl i netto)
Små tomater (cherry eller lign.)
Fettuccine (250-500g alt efter hvor mange der spiser med)
Parmesan/ost (Kommer an på, hvad man er til)
Salt & Peber
1. Kog fettuccinen, så den er færdig inden du begynder på retten.
2. pres de 2 fed hvidløg og "brænd dem af" på en pande med olie på.
3. Steg krebsehalerne i olien i 2-3 minutter.
4. Hæld pestoen over og lad det stå i 1 minuts tid.
5. Tag fettuccinen og vend det på panden med resten af retten, til det hele er blandet godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Her må det gerne "simre" i lidt tid, hvor det vendes i nyt og næ.
6. Når retten er færdig, hældes halve tomater ud over og ost rives derefter over retten.
Enjoy!
I skal bruge:
Lidt olie
2 fed hvidløg
1 bøtte krebsehaler
1 glas grøn pesto (bruger normalt en bøtte fra Løgismose, som står på køl i netto)
Små tomater (cherry eller lign.)
Fettuccine (250-500g alt efter hvor mange der spiser med)
Parmesan/ost (Kommer an på, hvad man er til)
Salt & Peber
1. Kog fettuccinen, så den er færdig inden du begynder på retten.
2. pres de 2 fed hvidløg og "brænd dem af" på en pande med olie på.
3. Steg krebsehalerne i olien i 2-3 minutter.
4. Hæld pestoen over og lad det stå i 1 minuts tid.
5. Tag fettuccinen og vend det på panden med resten af retten, til det hele er blandet godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Her må det gerne "simre" i lidt tid, hvor det vendes i nyt og næ.
6. Når retten er færdig, hældes halve tomater ud over og ost rives derefter over retten.
Enjoy!
-
- Indlæg: 12448
- Tilmeldt: søn sep 24, 2006 2:00 am
- Har takket: 13 gange
- Blevet takket: 28 gange
Re: Mad
Tak, det vil jeg prøve en dag. Det lyder som en god og let opskrift, lige hvad vi kan li' ;)Nyhuus skrev:I skal prøve en ret, som er mega lækker her om sommeren!
I skal bruge:
Lidt olie
2 fed hvidløg
1 bøtte krebsehaler
1 glas grøn pesto (bruger normalt en bøtte fra Løgismose, som står på køl i netto)
Små tomater (cherry eller lign.)
Fettuccine (250-500g alt efter hvor mange der spiser med)
Parmesan/ost (Kommer an på, hvad man er til)
Salt & Peber
1. Kog fettuccinen, så den er færdig inden du begynder på retten.
2. pres de 2 fed hvidløg og "brænd dem af" på en pande med olie på.
3. Steg krebsehalerne i olien i 2-3 minutter.
4. Hæld pestoen over og lad det stå i 1 minuts tid.
5. Tag fettuccinen og vend det på panden med resten af retten, til det hele er blandet godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Her må det gerne "simre" i lidt tid, hvor det vendes i nyt og næ.
6. Når retten er færdig, hældes halve tomater ud over og ost rives derefter over retten.
Enjoy!
Re: Mad
Glæder mig til at høre jeres mening så!Brombi skrev:Tak, det vil jeg prøve en dag. Det lyder som en god og let opskrift, lige hvad vi kan li' ;)Nyhuus skrev:I skal prøve en ret, som er mega lækker her om sommeren!
I skal bruge:
Lidt olie
2 fed hvidløg
1 bøtte krebsehaler
1 glas grøn pesto (bruger normalt en bøtte fra Løgismose, som står på køl i netto)
Små tomater (cherry eller lign.)
Fettuccine (250-500g alt efter hvor mange der spiser med)
Parmesan/ost (Kommer an på, hvad man er til)
Salt & Peber
1. Kog fettuccinen, så den er færdig inden du begynder på retten.
2. pres de 2 fed hvidløg og "brænd dem af" på en pande med olie på.
3. Steg krebsehalerne i olien i 2-3 minutter.
4. Hæld pestoen over og lad det stå i 1 minuts tid.
5. Tag fettuccinen og vend det på panden med resten af retten, til det hele er blandet godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Her må det gerne "simre" i lidt tid, hvor det vendes i nyt og næ.
6. Når retten er færdig, hældes halve tomater ud over og ost rives derefter over retten.
Enjoy!
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Smid et billede op af det :-)
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Jeg vil lave mig en lækker italiensk pastaret i dag. Sidst lavede jeg den med: kylling, bacon, chili, rød peber, løg, spinat alt sammen blandet sammen i en hvidvins- og flødesauce. Hvad skal mixes denne gang?
Overvejer noget a la dette: tigerrejer, peberfrugt, hvidløg, chili og løg i en
karrysauce
Overvejer noget a la dette: tigerrejer, peberfrugt, hvidløg, chili og løg i en
karrysauce
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 17814
- Tilmeldt: fre sep 23, 2005 2:12 pm
- Geografisk sted: Fyn/Odense
- Har takket: 367 gange
- Blevet takket: 806 gange
Re: Sv: Mad
Er i bil, eneste jeg lige kunne støve op som er til at læse dansk/eng, er denne. Klart min bedste sommer topping til en pasta. Nej der er ikke kød i, men har man de rette modne og søde ingredienser så er kød overflødigt.
http://thesuburbanpeasant.com/2012/09/1 ... -satarash/
Prøv den på et tidspunkt. Du vil blive glad, måske.
http://thesuburbanpeasant.com/2012/09/1 ... -satarash/
Prøv den på et tidspunkt. Du vil blive glad, måske.
Allez...
- Lopezzz
- Indlæg: 15200
- Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
- Geografisk sted: Babylon
- Har takket: 1716 gange
- Blevet takket: 1135 gange
- Kontakt:
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Hahahaha looool :>Brombi skrev:Se lige noget lækkert mad jeg lavede idag :D I kan få opskriften af Heartbreaker senere....
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
- Lopezzz
- Indlæg: 15200
- Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
- Geografisk sted: Babylon
- Har takket: 1716 gange
- Blevet takket: 1135 gange
- Kontakt:
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen og 19 gæster