Side 95 af 98

Re: Mad

: man mar 07, 2016 1:27 am
af Heartbreaker
Men hvor er bacon, brothr??

Re: Mad

: man mar 07, 2016 11:24 am
af OliverDK
Heartbreaker skrev:Men hvor er bacon, brothr??
Ikke nødvendigt i en PP burger brothr. Men måske skulle jeg prøve det næste gang.... Svin med svin på.

Re: Mad

: man mar 07, 2016 11:51 am
af Heartbreaker
Altid bacon

Re: Mad

: tirs mar 08, 2016 3:06 pm
af Brombi
OliverDK skrev:
emo skrev:Fuck de boller ser gode ud! Opskrift?

Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk
Briocheboller er fucking geniale til burgere. De er pisse usunde, men damn de smager godt.

Lavede ca. 20 boller, og dejen blev lavet i en røremaskine med dejkrog.

150 ml. mælk
80 g. sukker
50 g. gær eller 11 g. tørgær
7 æg
700 g. hvedemel
20 g. salt
200 g. usaltet smør

Mælk, sukker, æg og gær blandes til sukker og gær er opløst.
Mel og salt tilsættes og æltes til dejen har en tyk konsistens.
Smøret tilsættes og nu skal dejen æltes længe. Gerne 20 min. på medium hastighed. Den bliver fuldstændig blød og elastisk at arbejde med. Så skal dejen køle 2 timer i køleskabet, hvorefter den formes til boller á 80 gram stykket.
Lav dem kuglerunde og tryk dem flade til den ønske diameter. Nu skal de hæve i ca. 2 timer i god varme og fugt. Jeg stillede mine foran brændeovnen med et fugtigt viskestykke henover. Det fungerede godt.

Når de er hævet skal de pensles med en blanding af et æg og et skvæt mælk. Nu kan du toppe dem med hvad du vil. Ingenting, krydderurter, salt, sesamfrø osv.
Jeg brugte sort sesam. Bag 10-15 min. på 175 gr. :razz:

Skal der slet ikke vand i den??


Sendt fra min ayyyPhone

Re: Mad

: tirs mar 08, 2016 3:10 pm
af OliverDK
Nope...

Re: Mad

: tirs mar 08, 2016 3:57 pm
af Brombi
OliverDK skrev:Nope...
Prøver samme opskrift, bare med halvdelen, men det virker helt forkert. Det er totalt klistret og nærmest umuligt at ælte, nu har jeg heller ikke en maskine til det, men jeg prøvede og den er i køleren nu. Håber det fungerer! :)


Sendt fra min ayyyPhone

Re: Mad

: tirs mar 08, 2016 4:13 pm
af OliverDK
Tror ikke det er optimalt i hånden. Den skal virkelig have tæsk, og min blev æltet i maskinen i over 20 min. før den havde en perfekt konsistens. Der klistrede den på ingen måde, og kunne forme den fuldstændig som jeg ville.

Men hvis den er ALT for klistret så put lidt ekstra mel i...

Re: Mad

: tirs mar 08, 2016 8:45 pm
af Brombi
Jeg lavede de der boller. Æltede dem i hånden i lidt over 20 min, til mine skuldre var helt smadrede. De kunne endda ikke æltes på køkkenbordet fordi det klistrede så meget, så jeg måtte gøre det i luften :D God workout.. Nå men de blev pisse lækre, dejlig lære bløde og luftige. Jeg brugte tørgær og det var ikke som om at de hævede, så jeg tror jeg bruger rigtig gær næste gang, og sådan en maskine :D

Re: Mad

: tors mar 17, 2016 3:39 pm
af Skydefinten
Billede

Re: Mad

: tirs mar 29, 2016 11:17 pm
af Blaugrana92
Er der nogen der har en god opskrift på en bechamelsauce? Spørger bare lige for en ven ...

Re: Mad

: tirs mar 29, 2016 11:23 pm
af Heartbreaker
Lytter lige med her.

Re: Mad

: tirs mar 29, 2016 11:25 pm
af OliverDK
Køb det dog bare.

Re: Mad

: tirs mar 29, 2016 11:29 pm
af Blaugrana92
OliverDK skrev:Køb det dog bare.
Billede

Re: Mad

: tirs mar 29, 2016 11:33 pm
af Gnomitz
Syntes Max (personen bag Kvalimad), har godt styr på mad. [emoji6]
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/becha ... rsillesovs

Re: Mad

: tirs mar 29, 2016 11:35 pm
af OliverDK
Gnomitz skrev:Syntes Max (personen bag Kvalimad), har godt styr på mad. [emoji6]
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/becha ... rsillesovs
Skal der ikke smør i?