Re: Mad
: man mar 07, 2016 1:27 am
Men hvor er bacon, brothr??
Ikke nødvendigt i en PP burger brothr. Men måske skulle jeg prøve det næste gang.... Svin med svin på.Heartbreaker skrev:Men hvor er bacon, brothr??
OliverDK skrev:Briocheboller er fucking geniale til burgere. De er pisse usunde, men damn de smager godt.emo skrev:Fuck de boller ser gode ud! Opskrift?
Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk
Lavede ca. 20 boller, og dejen blev lavet i en røremaskine med dejkrog.
150 ml. mælk
80 g. sukker
50 g. gær eller 11 g. tørgær
7 æg
700 g. hvedemel
20 g. salt
200 g. usaltet smør
Mælk, sukker, æg og gær blandes til sukker og gær er opløst.
Mel og salt tilsættes og æltes til dejen har en tyk konsistens.
Smøret tilsættes og nu skal dejen æltes længe. Gerne 20 min. på medium hastighed. Den bliver fuldstændig blød og elastisk at arbejde med. Så skal dejen køle 2 timer i køleskabet, hvorefter den formes til boller á 80 gram stykket.
Lav dem kuglerunde og tryk dem flade til den ønske diameter. Nu skal de hæve i ca. 2 timer i god varme og fugt. Jeg stillede mine foran brændeovnen med et fugtigt viskestykke henover. Det fungerede godt.
Når de er hævet skal de pensles med en blanding af et æg og et skvæt mælk. Nu kan du toppe dem med hvad du vil. Ingenting, krydderurter, salt, sesamfrø osv.
Jeg brugte sort sesam. Bag 10-15 min. på 175 gr.
Prøver samme opskrift, bare med halvdelen, men det virker helt forkert. Det er totalt klistret og nærmest umuligt at ælte, nu har jeg heller ikke en maskine til det, men jeg prøvede og den er i køleren nu. Håber det fungerer! :)OliverDK skrev:Nope...
OliverDK skrev:Køb det dog bare.
Skal der ikke smør i?Gnomitz skrev:Syntes Max (personen bag Kvalimad), har godt styr på mad. [emoji6]
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/becha ... rsillesovs