Side 94 af 98

Re: Mad

: lør dec 05, 2015 9:20 pm
af emo
Dammit! I wanna buy one!

Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk

Re: Mad

: søn dec 06, 2015 2:32 am
af Heartbreaker
Do it! Jeg kommer og spiser med så.

Re: Mad

: ons dec 09, 2015 1:50 pm
af FCBarcelonaChr
Smørrebrød <3

Billede

Re: Mad

: tirs jan 05, 2016 9:26 pm
af Brombi
Nogle af jer som har erfaringer med hjemmelavet pasta? Er der stor forskel på pastamaskiner, hvilken en skal man købe??

Re: Mad

: ons jan 06, 2016 12:55 am
af Heartbreaker
For mig har det kun givet mening at lave ravioli, da men så selv kan putte noget lækkert fyld i. Der er meget tid i at lave almindelig pasta ift udkommet, synes jeg.

Re: Mad

: ons jan 06, 2016 11:13 am
af Skydefinten
Brombi skrev:Nogle af jer som har erfaringer med hjemmelavet pasta? Er der stor forskel på pastamaskiner, hvilken en skal man købe??
Har denne. Den er vist ret standard og kan købes bl.a i Imerco. Kostede ikke så meget.

Jeg har ikke brugt den i nogle år, men den funkede godt. (Men får dog lyst til at hive den frem igen nu)
Billede

Re: Mad

: ons feb 10, 2016 7:14 pm
af Brombi
Brombi tærte


Der var lige lidt request efter min tærte så her kommer den.

Der skal bruges:

225 g smør
36 oreos
3 dl fløde
2 dl rørsukker
350 g chokolade

-------------

1) Fint hak oreos i en blender eller minihakker

2) Smelt halvdelen af smørret og kom det i de fint hakkede oreos

3) Ælt det sammen til en fast masse og fordel i et tærtefad. Det skal i køleskabet i 15 minutter så det bliver lidt fast.

4) Rørsukker og resten af smørret kommes i en gryde og varmes op under medium varme hvor der piskes til det koger. Ved kogepunktet skal det koge i ca 1-2 minutter. Kom derefter lidt under en dl fløde i, pisk og lad det køle af i 15 min.

5) Efter de 15 min hældes karamel over tærten og det skal i fryseren i 30-45 min.

6) Fint hak chokoladen, og kog de ca. 2 dl fløde og kom det derefter i chokoladen. Pisk det godt rundt. Når chokoladen er smeltet hældes det over tærten. Derefter skal den i køleskabet i ca 45-60 min.

Done:

Billede




Sendt fra min ayyyPhone

Re: Mad

: søn mar 06, 2016 10:49 pm
af OliverDK
Min søsters mexicanske mand har fået opholdstilladelse, og han er endelig flyttet til Danmark i dag!
Jeg blev bedt om at lave mad, og besluttede at lave trukket svin, eller pulled pork som de unge kalder det.

2 pudsede nakkefileter.

Rub lavet af røget paprika, brun farin, salt, peber, løgpulver og rosmarin.

Kødet blev rubbet, pakket ind i film og fik lov at hygge sig i 12 timer i køleskabet.

Billede

Smed dem i ovnen på 100 grader lige inden jeg gik i seng i går.

Billede

Vågnede op til det her ^
Når kødet har en kernetemperatur på ca. 95 grader, er det færdigt. Denne gang tog det 15 timer.

Billede

Burgerboller, barbecuesauce og coleslaw var hjemmelavet. Lavede briocheboller, og de blev sindssygt gode. Helt lette og bløde.

Billede

Re: Mad

: søn mar 06, 2016 10:53 pm
af emo
Fuck de boller ser gode ud! Opskrift?

Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk

Re: Mad

: søn mar 06, 2016 10:54 pm
af ELPISTOLEROSUAREZ
Det synes jeg ser lækkert ud. Mayo er godt også

Re: Mad

: søn mar 06, 2016 11:05 pm
af OliverDK
emo skrev:Fuck de boller ser gode ud! Opskrift?

Sendt fra min ONE A2003 med Tapatalk
Briocheboller er fucking geniale til burgere. De er pisse usunde, men damn de smager godt.

Lavede ca. 20 boller, og dejen blev lavet i en røremaskine med dejkrog.

150 ml. mælk
80 g. sukker
50 g. gær eller 11 g. tørgær
7 æg
700 g. hvedemel
20 g. salt
200 g. usaltet smør

Mælk, sukker, æg og gær blandes til sukker og gær er opløst.
Mel og salt tilsættes og æltes til dejen har en tyk konsistens.
Smøret tilsættes og nu skal dejen æltes længe. Gerne 20 min. på medium hastighed. Den bliver fuldstændig blød og elastisk at arbejde med. Så skal dejen køle 2 timer i køleskabet, hvorefter den formes til boller á 80 gram stykket.
Lav dem kuglerunde og tryk dem flade til den ønske diameter. Nu skal de hæve i ca. 2 timer i god varme og fugt. Jeg stillede mine foran brændeovnen med et fugtigt viskestykke henover. Det fungerede godt.

Når de er hævet skal de pensles med en blanding af et æg og et skvæt mælk. Nu kan du toppe dem med hvad du vil. Ingenting, krydderurter, salt, sesamfrø osv.
Jeg brugte sort sesam. Bag 10-15 min. på 175 gr. :razz:

Re: Mad

: man mar 07, 2016 12:02 am
af Heartbreaker
Forventer at din søsters reaktion på maden var sådan her
phpBB [video]

Re: Mad

: man mar 07, 2016 12:09 am
af OliverDK
Hahaha. Det var noget lignende! Hendes mand sagde: "Muy bien muchacho! Arriba arriba!"
Eller det tror jeg, at han tænkte.

Re: Mad

: man mar 07, 2016 12:20 am
af Heartbreaker
Jeg mente selvfølgelig din søsters mands reaktion. :glad:

Re: Mad

: man mar 07, 2016 12:25 am
af OliverDK
Heartbreaker skrev:Jeg mente selvfølgelig din søsters mands reaktion. :glad:
Haha, det giver faktisk mere mening, ja....

Han laver forresten en ond mexicansk barbecue, som selv Tata ville kigge langt efter med savl ned ad topmaven.