Italienerne kommer faktisk ikke fløde i deres carbonara. Guanciale eller pancetta, æg, revet parmesan og pecorino, lidt oliven olie og salt og peber. Håber det hjælper.zqa skrev:
Cabonara. Ost, fløde, bacon, skinke. Mums.
Mad
Redaktører: Guardiola, Wennerberg
-
- Indlæg: 18524
- Tilmeldt: tors jan 25, 2007 9:50 pm
- Har takket: 1274 gange
- Blevet takket: 1763 gange
Re: Mad
- Lopezzz
- Indlæg: 15463
- Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
- Geografisk sted: Babylon
- Har takket: 1781 gange
- Blevet takket: 1175 gange
- Kontakt:
-
- Indlæg: 1431
- Tilmeldt: ons maj 05, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Valby
- Har takket: 156 gange
- Blevet takket: 49 gange
Re: Mad
Fedt du skriver her haha [emoji1] Tak for det.
Soci nummer 122.432
Barça - RCD Espanyol 1-0 (Z. Ibrahimović pen.)
F.C. København - Barça 1-1 (L. Messi)
Barça - Arsenal F.C. 3-1 (L. Messi, Xavi H., L. Messi pen.)
Barça - Real Madrid C.F. 2-1 (J. Mathieu, L. Suarez)
Barça - RCD Espanyol 1-0 (Z. Ibrahimović pen.)
F.C. København - Barça 1-1 (L. Messi)
Barça - Arsenal F.C. 3-1 (L. Messi, Xavi H., L. Messi pen.)
Barça - Real Madrid C.F. 2-1 (J. Mathieu, L. Suarez)
- Lopezzz
- Indlæg: 15463
- Tilmeldt: tirs aug 22, 2006 2:00 pm
- Geografisk sted: Babylon
- Har takket: 1781 gange
- Blevet takket: 1175 gange
- Kontakt:
-
- Indlæg: 25483
- Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
- Har takket: 378 gange
- Blevet takket: 1605 gange
Re: Mad
Er der nogen herinde der har erfaring med Picanha? Jeg skal grille lidt i weekenden og vil prøve noget nyt. Havde aldrig tænkt på at skære culotte til bøffer men de er åbenbart helt vilde med det i sydamerika så tænker det skal prøves. Jeg er dog i tvivl om man skal skære med eller mod fibrene? Der er lidt forskellige meldinger når det kommer til dette...
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!
- whidgee
- Indlæg: 2973
- Tilmeldt: søn maj 19, 2013 10:18 pm
- Har takket: 157 gange
- Blevet takket: 308 gange
Re: Mad
Jeg er tosset med deres burger. nok den bedste jeg har smagt. men det er irriterende med de lange køer, især her om sommeren, samt at der er MEGET få siddepladserGnomitz skrev:http://ekstrabladet.dk/kup/fodevarer/uk ... te/6483371
Gasoline Grill, yay or nay?
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Man skærer altid mod fibrene på en steg. Du skal også være opmærksom på at en culottestegs fibre drejer på den sidste 1/3 mod spidsen.
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 25483
- Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
- Har takket: 378 gange
- Blevet takket: 1605 gange
Re: Mad
Ja det plejer jeg også og det er også derfor det går imod alt hvad jeg plejer at gøre. Men det virker til at der er en anden fremgangsmåde når det drejer sig om Picanha da man så til sidst vil skære bøfferne mod fibrene. Det er noget med at det bliver endnu mere saftigt hvis man gør det på den måde.Heartbreaker skrev:Man skærer altid mod fibrene på en steg. Du skal også være opmærksom på at en culottestegs fibre drejer på den sidste 1/3 mod spidsen.
Spidsen er desuden ikke rigtig relevant da jeg vil lave bøffer og det vil ende med nogle små fesne "gutter" hvis jeg tog spidsen med
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!
- Heartbreaker
- Indlæg: 9573
- Tilmeldt: søn mar 14, 2010 9:54 pm
- Geografisk sted: Skivevej 27 lejlighed 3 9500 Hobro by Dk
- Har takket: 132 gange
- Blevet takket: 720 gange
Re: Mad
Jeg må indrømme, at jeg ikke lige havde slået picanha op inden. Kan man ikke bruge andre udskæringer?
Vi skal ikke have Fnat lus lopper knuper adis eller grises til af andre folk de skal og bare lade jeg være i fred og ro for eller døder de lige på stedet med et af min fætter Klaus S Jensen skydevåben det er ikke for sjov det er skam meget alvorlig mendt
-
- Indlæg: 1574
- Tilmeldt: søn aug 23, 2015 8:54 pm
- Har takket: 35 gange
- Blevet takket: 92 gange
Re: Mad
Picanha skal for Guds skyld skæres med fibrene. I første omgang altså, det skal jo skæres to gange. Men selve stegen skal altså skæres med fibrene. Det er også vigtigt, at picanhaen ikke har fået fjernet sit tykke fedtlag (det er ofte flere cm tykt på det tykkeste sted, hvis slagteren ikke har fjernet det, som de ofte gør uden for Sydamerika).
Så altså ud af en hel steg skæres tykke bøffer med fibrene, de saltes mere end hvad man egentlig vil have, kommes på spyd, grilles (vendes undervejs, lad fedtet løbe over hele kødet, det er "formålet" med den her tilberedning), når de har fået tilpas varme, bankes saltet af, bøfferne tages af spyddet, og de skæres så mod fibrene denne gang, så man ender med små skiver kød på sådan ca. 30x60x3 mm (det varierer naturligvis for hvert stykke, men jeg skriver det bare for at give en ide).
Og Heartbreaker, du kan nok godt selv regne det ud, men det vil jo selvfølgelig være samme princip med alle udskæringer tilberedt på denne måde. Stegen skæres med fibrene, bøfferne skæres mod fibrene. Så der er sådan set ikke noget særligt ved kødet, men det er der ved den måde, picanha normalt tilberedes på. Picanha er dog velegnet pga. smagen, det tykke fedtlag, og pga. det er en udskæring der er meget bred. :)
Så altså ud af en hel steg skæres tykke bøffer med fibrene, de saltes mere end hvad man egentlig vil have, kommes på spyd, grilles (vendes undervejs, lad fedtet løbe over hele kødet, det er "formålet" med den her tilberedning), når de har fået tilpas varme, bankes saltet af, bøfferne tages af spyddet, og de skæres så mod fibrene denne gang, så man ender med små skiver kød på sådan ca. 30x60x3 mm (det varierer naturligvis for hvert stykke, men jeg skriver det bare for at give en ide).
Og Heartbreaker, du kan nok godt selv regne det ud, men det vil jo selvfølgelig være samme princip med alle udskæringer tilberedt på denne måde. Stegen skæres med fibrene, bøfferne skæres mod fibrene. Så der er sådan set ikke noget særligt ved kødet, men det er der ved den måde, picanha normalt tilberedes på. Picanha er dog velegnet pga. smagen, det tykke fedtlag, og pga. det er en udskæring der er meget bred. :)
qepd
-
- Indlæg: 25483
- Tilmeldt: ons nov 25, 2009 3:21 pm
- Har takket: 378 gange
- Blevet takket: 1605 gange
Re: Mad
Fremragende! Jeg laver det ikke på spyd da jeg desværre ikke har et men har fundet en guide til grillen. Uh det bliver spændende!
¡Madrid cabrón, saluda al campeón!
Hvem er online
Brugere der viser dette forum: Ingen og 9 gæster