Re: Mad
: lør jul 27, 2013 7:02 pm
Ya bish
Kommer lidt an på hvad der er i... bønner, not soooo gooooood!Lopezzz skrev:Pitabrød iz da thing!....mmmmm jammi
Product Description
Semen is not only nutritious, but it also has a wonderful texture and amazing cooking properties. Like fine wine and cheeses, the taste of semen is complex and dynamic. Semen is inexpensive to produce and is commonly available in many, if not most, homes and restaurants. Despite all of these positive qualities, semen remains neglected as a food. This book hopes to change that. Once you overcome any initial hesitation, you will be surprised to learn how wonderful semen is in the kitchen. Semen is an exciting ingredient that can give every dish you make an interesting twist. If you are a passionate cook and are not afraid to experiment with new ingredients - you will love this cookbook!
Tak, det vil jeg prøve en dag. Det lyder som en god og let opskrift, lige hvad vi kan li' ;)Nyhuus skrev:I skal prøve en ret, som er mega lækker her om sommeren!
I skal bruge:
Lidt olie
2 fed hvidløg
1 bøtte krebsehaler
1 glas grøn pesto (bruger normalt en bøtte fra Løgismose, som står på køl i netto)
Små tomater (cherry eller lign.)
Fettuccine (250-500g alt efter hvor mange der spiser med)
Parmesan/ost (Kommer an på, hvad man er til)
Salt & Peber
1. Kog fettuccinen, så den er færdig inden du begynder på retten.
2. pres de 2 fed hvidløg og "brænd dem af" på en pande med olie på.
3. Steg krebsehalerne i olien i 2-3 minutter.
4. Hæld pestoen over og lad det stå i 1 minuts tid.
5. Tag fettuccinen og vend det på panden med resten af retten, til det hele er blandet godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Her må det gerne "simre" i lidt tid, hvor det vendes i nyt og næ.
6. Når retten er færdig, hældes halve tomater ud over og ost rives derefter over retten.
Enjoy!
Glæder mig til at høre jeres mening så!Brombi skrev:Tak, det vil jeg prøve en dag. Det lyder som en god og let opskrift, lige hvad vi kan li' ;)Nyhuus skrev:I skal prøve en ret, som er mega lækker her om sommeren!
I skal bruge:
Lidt olie
2 fed hvidløg
1 bøtte krebsehaler
1 glas grøn pesto (bruger normalt en bøtte fra Løgismose, som står på køl i netto)
Små tomater (cherry eller lign.)
Fettuccine (250-500g alt efter hvor mange der spiser med)
Parmesan/ost (Kommer an på, hvad man er til)
Salt & Peber
1. Kog fettuccinen, så den er færdig inden du begynder på retten.
2. pres de 2 fed hvidløg og "brænd dem af" på en pande med olie på.
3. Steg krebsehalerne i olien i 2-3 minutter.
4. Hæld pestoen over og lad det stå i 1 minuts tid.
5. Tag fettuccinen og vend det på panden med resten af retten, til det hele er blandet godt rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Her må det gerne "simre" i lidt tid, hvor det vendes i nyt og næ.
6. Når retten er færdig, hældes halve tomater ud over og ost rives derefter over retten.
Enjoy!
Hahahaha looool :>Brombi skrev:Se lige noget lækkert mad jeg lavede idag :D I kan få opskriften af Heartbreaker senere....