Sv: Mad
: fre mar 22, 2013 8:19 pm
Ich will also do like du, für das forum...Heartbreaker skrev:Jeg er i gang i køkkenet, smider billeder op senere.
Ich will also do like du, für das forum...Heartbreaker skrev:Jeg er i gang i køkkenet, smider billeder op senere.
Højtideligt mad hjemme hos os. Er altid godt.Brombi skrev:Jeg lavede forresten Sarma idag, en tyrkisk ret med ris- og kødfyldte vinblade, det må været noget af mit yndlingsmad!
Pics, Brombz. Har snart sagt det mange gange osv.Brombi skrev:Jeg lavede forresten Sarma idag, en tyrkisk ret med ris- og kødfyldte vinblade, det må været noget af mit yndlingsmad!
Brombi skrev:Et billede af det resterende, som sagt en lille snack. Bær over med mig, det er første gang jeg laver dem, så helt flotte er de ikke ;)
Hvor kunne jeg egentlig godt bruge sådan en pizza lige nu...emo skrev:... hah. Umulig sport, så tilfældigt, og jeg er altid uheldig.
Bon apetit emo,
Og ja, den er grøn.
SUCUK!! Har aldrig smagt noget bedre, og så kan man jo næsten tilberede det med alt.Lopezzz skrev:Nu når vi snakker om mad...:) ...Min mor fylder år på mandag og hun skal bage.
Hovedret:
- Burek
- Zeljanica (pita med spinat)
- Palacinke sa mesom (pandekager med kød
- Filovane paprike (fyldte peberfrugter med ris, kød og grøntsager)
Desert:
- Hurmasice
- Kadaifi
- Baklava
- Tufahije
Og i aften skal jeg spise Grah med Sudzuk (bønneret med bosnisk spegepølse) -bare uden kartofler
Tilbehør til Grah: Pogaca (bosnisk traditionelt brød)
Jeg ser frem til nogle fede dage
Lav noget kljukusa ;)Lopezzz skrev:Nu når vi snakker om mad...:) ...Min mor fylder år på mandag og hun skal bage.
Hovedret:
- Burek
- Zeljanica (pita med spinat)
- Palacinke sa mesom (pandekager med kød
- Filovane paprike (fyldte peberfrugter med ris, kød og grøntsager)
Desert:
- Hurmasice
- Kadaifi
- Baklava
- Tufahije
Og i aften skal jeg spise Grah med Sudzuk (bønneret med bosnisk spegepølse) -bare uden kartofler
Tilbehør til Grah: Pogaca (bosnisk traditionelt brød)
Jeg ser frem til nogle fede dage